Skip to content

Ezt a terméket telefonon is megrendelheted.
Telefonszám: +36 (20) 586-3241

Fizetési mód:
– Utánvét (készpénzzel, vagy bankkártyával)
– Átutalás

112500 Ft

Mire jó a masszázspisztoly?
Ütéshullám terápia:
A masszázspisztoly gyors, ismétlődő ütésekkel stimulálja az izmokat és kötőszöveteket, elősegítve ezzel az ellazulást és a gyorsabb regenerálódást.

A Movtech™ Masszázspisztoly célzott ütéshullám terápiával hat az izomcsoportokra. Az ipari minőségű motor segítségével 5 perc alatt olyan eredményeket érhetsz el, mint egy mélyszöveti masszázs után.

Kiválóan alkalmas leggyakoribb izomfájdalmak, izomsérülések kezelésére és a regenerálódás nagyfokú elősegítésére.
Legyen szó akár hátfájás, derékfájás, térd és ízületi gyulladás, ülőideg fájdalmak, testtartás problémák, húzódások és izomgörcsökből adódó problémákról, a mélyizom kezelés enyhíti a fájó vagy feszült izmokat, fokozza a teljesítményt, javítja a mozgási tartományt, megelőzi a sérüléseket és oldja a csomókat vagy a feszültséget.

Engedélyezett utánrendelésreA termék jelenleg nincs készleten, előrendelhető.
Várható készlet érkezése: július 15-én.

100% pénzvisszafizetési garancia

Raktáron.
A termék várhatóan a megrendelés feldolgozásától számított 1-3 napon belül vehető át.

Ezt a terméket telefonon is megrendelheti!
Telefonszám: +36 (20) 586-3241

Fizetési mód:
– Utánvét (készpénzzel, vagy bankkártyával)
– Átutalás

Miért a Movtech?

 • PÁRATLAN MOTORERŐ, ZAVARBAEJTŐEN HALK PÁROSÍTÁSSAL: A masszázs során kulcsfontosságú a motorerő, sebesség és a mélység. Az aktív nyomatékvezérlésnek köszönhetően, akkor is megfelelően adja le az erőt, ha erősebben nyomod. Nem csökken drámaiam a sebessége és nem fullad le. Sokszorosan hatékonyabb az átlagos masszázspisztolyoknál, amik főként csak rezegnek és stimulálják a bőrt, de nem fejtenek ki erőteljes hatást! Az ipari minőségű motor segítségével könnyen eléred a mélyszöveti masszázs hatását. Tapasztald meg a páratlan különbséget!
 • TESTRESZABHATÓ SEBESSÉG, 30 FOKOZATTAL: Tudományosan kalibrált, sávos ütésszámokkal a legmegfelelőbb kezelést tudod elérni, mert te is a saját sebességeddel gyógyulsz.
 • NAGY MOZGÁSTARTOMÁNY – 12 mm -es AMPLITÚDÓ: A legtöbb masszázspisztollyal ellentétben, ez nem csak rezeg, hanem valóban alkalmas a mélyizmok megfelelő kezelésére!
 • DINAMIKUS LED VEZÉRLÉS: A ledes kijelző segítségével könnyedén szabályozhatod a sebességi fokozatokat. Az akkumulátor töltöttségi szintjét pedig naprakészen láthatod.
 • SÚLYPONT: A Movtech™ masszázspisztoly súlypontja a hagyományostól eltérően egy kicsivel hátrébb került, így jobb kímélve a csukló ízületet.Folyamatos használat mellett sem fogod érezni, hogy szétrázná a csuklód, még akkor sem ha erőteljesebben nyomod az adott izomba. Masszőröknél a mindennapos használatból adódóan ez kiemelten fontos!
 • 15 CSERÉLHETŐ MASSZÁZSFEJ: A 15 cserélhető masszázsfejnek köszönhetően, szinte minden izomcsoportot a lehető leghatékonyabban tudsz kezelni. A gumis, fém illetve egyedi ergonómiának köszönhetően az egész testet meg tudod kezelni, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd.
 • MEGERŐSÍTETT ALKATRÉSZEK: Gyártás során a forgó-kopó alkatrészek többsége a megszokottól eltérően erősebb kivitelben kerültek a készülékbe. A folyamatos rezgés ellenére, hosszú távon is egyben maradnak a csapágyak és az illesztések.
masszazspisztoly-front-24
masszazspisztoly-bottom-24

Érd el céljaidat még gyorsabban

Professzionális bemelegítő és regeneráló krémek, többféle kiszerelésben.

15 cserélhető masszázsfej

Fésű

Masszázspisztoly fésű fej

Széles

Masszázspisztoly széles fej

Quad

Masszázspisztoly quad fej

Dupla

Masszázspisztoly dupla fej

Speciális masszázsfejek – Magas, közepes intenzitással

Az alábbi speciális masszázsfejek segítségével még hatékonyabban tudsz hatást gyakorolni az izomzatra.

 • Fésű fej: 2 fő alkalmazási területe van. Az egyik a nyirok és vérkeringés fokozása, így jó a méreganyagok eltávolítására és izomregenrációra. A másik pedig vékonyabb kötegű, ám mégis mélységgel rendelkező izmok lazítására, mint például combhajlító, lapockák közötti terület, sípcsont menti izom.
 • Széles fej: A barázdafejhez hasonló működési elv, azonban itt a nagyobb (ám hasonló ívekkel rendelkező) izmokat lehet magas hatásfokú felületi lazítással kezelni. Nagyobb izomtömeg esetén kiválthatja a barázdafej használatát. A lényege: az ív méretéhez passzoló izom kezelésével tökéletes. Ha a fej két szélére felfekszik az izom, azonban az ív közepe szabadon marad, akkor nem jó ez a fej.
 • Quad: Főleg nagyobb izomcsoportok mély rostjainak felmozgatásához javasolt. Erős nyomással dolgozva a 4 nyomáspont mélyre tudja a hatását kifejteni, és ez egy nagy izomcsoportnál fontos, hogy ne csak felületi kezelés legyen. Jó példa erre a combfeszítő, ahol több cm vastag az izom.
 • Dupla fej: Kifejezetten ízületekhez és csontokhoz közeli területen érdemes alkalmazni. Az egyik legjobb kezelési területe a gerinc menti izomzat, ugyanis a feszítő területet szépen és kényelmesen lehet vele lazítani, de közbe nem kell attól félni hogy esetleg a gerinchez érve, valamelyik csigolyát megsértjük.

Villa

Masszázspisztoly villa fej

Kaparó

Masszázspisztoly kaparó fej

Toboz

Masszázspisztoly toboz fej

bástya

Masszázspisztoly bástya fej

Trigger

Masszázspisztoly trigger fej

Lapos

Masszázspisztoly lapos fej

Kisebb fókuszpontra, intenzívebb nyomás kifejtéséhez, speciális területekhez.

Precíziós eszközök, melyekkel célzott csapást mérhetsz fájó, húzódó testrészeidre.

 • Villa fej: Erős nyomásponttal rendelkezik, ezért kemény kezelésre is alkalmas. A kialakításának köszönhetőn tökéletes a nyakcsigolyákat közre venni és a nyak izomzatát lazítani, de ugyanígy alkalmas lehet a vádli alsóbb, achilles környéki területén is. Ilyen esetekbe ügyelni kell, hogy a villák átfogó része már ne érjen a kezelt területhez, csak a nyomáspontok. 
 • Kaparó fej: A fej kialakítása miatt alkalmas rostok / kötegek finomabb szétválasztására, illetve bizonyos területek alá menni. A szétválasztásnál leginkább az IT szalag és a comb külső izomzatánál működhet jól a fej, míg egy kiemelt lapocka pozíciónál jól alá lehet dolgozni ennek a területnek is.
 • Toboz (kúp) fej: Az egyik legerősebb és legfókuszáltabb precíziós fej. Egyértelműen izomcsomókra javasolt. Használatával óvatosan, mert magas hatásfokkal dolgozik. Csontokhoz közel nem javasolt, azonban az izomzaton kitapintható görcsös területeken tökéletes.
 • Bástya fej: Erős nyomásponttal dolgozik, azonban nem hatol mélyre a perem miatt. Olyankor érdemes ezzel dolgozni, ha konkrét izomcsomót szeretnénk oldani, de olyan területen van, ahol az izom alatt közel található a csont, illetve akkor ha valaki egyénileg erős érzékenységet mutat az erősebb ilyen típusú fejekre, és ebben az esetben lehet ez a kezdő fej a kezeléshez.
 • Trigger fej: Erős és magas nyomáspontú fej, azonban ezzel érdemes a görcsös / kötött, pontszerű fájdalmat inkább toló mozdulatokkal lazítani, mely így nem feltétlenül mélyre, hanem kicsit oldalirányba tudja szétlazítani a rostokat.
 • Lapos fej: A lapos fej használata akkor javasolt, amikor frissítő / regeneráló hatást szeretnénk elérni az izomzaton. Egy közepes tempó mellett nagyon jó felületi kalapálást lehet elérni, ami az egész izmot felrázza. Ez segít egy általános lazaság beállításához, valamint a nagy terület mozgatása a vérbőséget is elindítja.

Gömb

Masszázspisztoly gömb fej

gumis

Masszázspisztoly gumis fej

gomba

Masszázspisztoly gomba fej

barázda

Masszázspisztoly barázdafej

Fém acél

Masszázspisztoly acél fej

Nagyobb fókuszpontra, közepes intenzitás eléréséhez és a speciális területekhez javasolt.

Segítségükkel a teljes test végigkezelhető!

 • Gömb fej: Általános, a leginkább használható fej. Biztonságos, de megfelelően erős is tud lenni. Gyakorlatilag bármilyen izomcsoporton lehet használni. Inkább kezdő használat esetén javasolt, mikor az ember még tanulja és tapasztalja a pisztoly használhatóságát. Később érdemes a precíziós fejeket alkalmazni a megfelelő problémák kezelésére, de előkészíteni területet, vagy hozzászokni a használathoz tökéletes.
 • Gumis fej: Egyértelműen az ízületekhez közel, csontok környékén javasolt. Az izomzatra gyakorolt hatása a csillapítás miatt kisebb, de cserébe egészen közel tudunk menni olyan területekhez, ami egy erősebb fejjel veszélyes vagy tilos lenne.
 • Fém/Acél fej: A gömb fej általános használatához lehet leginkább hasonlítani azzal a különbséggel, hogy a fej anyagának köszönhetően tökéletes különböző kezeléshez használt krémek megfelelő beviteléhez. Izomlazító / gyulladáscsökkentő / zsírégető / bőrfeszesítő krémek egyaránt magasabb hatásfokkal szívódnak be a mélyebb bedolgozási minőségnek köszönhetően.
 • Gomba fej: A fej legjobb alkalmazási területei azok a hajlatok / ívelt területek, amik passzolnak a fej kialakításához. Ilyen a nyak-váll öv találkozásának íve, a csípőhajlító területe, a mellizom / vállízület találkozása, esetleg a combközelítő belső területe a csípőnél.
 • Barázda fej: A fej leginkább a kisebb vagy közepes méretű (testtömeg függvénye is) izmok általános kezelése. A fej méretéhez ívben passzoló izmoknak egy nagyon jó hatásfokú általános lazító és keringésfokozó kezelést tudunk adni. Alkar izomzata, vádli, combhajlító belső és külső fejénél a comb íve. Gyakorlatilag a fejjel az izmot “ölelve” tudjuk kezelni.
Motor erősség: 40 kg
Sebesség: 30 fokozat
Rezgéstartomány: 6.67-50Hz
Fordulatszám: 1000-4000 rpm. +100/fokozat
Masszázsfejek: 15 db
Amplitúdó: 10-13mm
Garancia: 1 év garancia
Lítium akumulátor: 10 órás - 51.84 Wh
Súly: 1.2 kb
Zajszint: 45 DB
Partner üzletekben is kapható
Fekete szín
Motor névleges feszültsége: 24 V DV
Töltési idő: 120 perc
Méretek (hosszúság/szélesség/magasság): 24 / 5,5 / 24,5 cm
Kábel hossza: 100cm
Súly a csomagolással együtt: 1,5 kg

A CSOMAG TARTALMA

 • táska
 • készülék
 • tápegység
 • 15 db fej

Customer Reviews

Based on 27 reviews
100%
(27)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
Katika
Nagyszerű

Mi ajándékba kaptuk egy nagyon jó embertől, akinek hálásak is vagyunk érte. Eleinte én féltem tőle de párommal együtt használjuk és teljesen meg vagyunk elégedve vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

K
Katalin

Jó a fogása, nem fárad el tőle a kezem.

H
Hitch

Meg vagyok elégedve a masszázspisztollyal.

R
Roberta
movtech vásárlói vélemény

A férjemmel közösen használjuk. A férjem magasabb fokozaton használja, én a lágyabb masszázst kedvelem. Ajánlom mindenkinek.

O
Olivér

Masszív erős masszázspisztoly. A 16 fejjel változatossá tudom tenni a masszázst.

Movtech™ masszázspisztoly

Használat

Előnyök

Garancia

Általános

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0