Tanulj a szakma szakértőitől

Úttörők vagyunk a masszázspisztoly oktatás területén!

Az oktatás, ami valós tudást ad a masszázspisztoly biztonságos és eredményes használatához!

Online és elő tréningjeink segítségével mindent megtanítunk, amit csak tudnod kell a masszázspisztoly biztonságos és eredményes használatáról. Akár saját felhasználásra szeretnéd megtanulni a masszázspisztoly használatot, akár a munkád során szeretnél plusz szolgáltatást és jobb eredményt elérni, nálunk minden oktatást megtalálsz.

Gyere el élő képzéseinkre, vagy csak nézd meg az online tréningeinket és sajátítsd el azokat a képességeket, amikkel ma már egyre többen rendelkeznek.

Tanfolyamok és képzések

Masszázspisztoly Alapozó kurzus

Gyorsabb Fogyás, Kevesebb Narancsbőr

Ingyenes oktatóanyagok

Kiknek ajánljuk a tréningjeinket?

Magánfelhasználóknak

Minden embernek aki megvette a pisztolyt lehetősége van profi szinten megfelelő binztonsággal és magas hatékonysággal használni. Erre állítottunk össze egy teljes oktató anyagot. Ha már megvetted a masszázspisztolyt mindenképpen vásárold meg ezt a tréninget is.

Masszőröknek

Egy komplett tréning arról, hogyan építsd be a masszázspisztoly használatát a kezeléseidbe. Hatékonyabban fogsz tudni segíteni vendéeidnek mint eddig bármikor.

Edzőknek

A trénignben megtanulod, hogy alkalamzd a masszázspisztolyt, úgy hogy hatékonyabban és gyorsabban érj el a sportolóiddal jobb eredményt.

Rehabilitáció

A gyakorlati tréning szinte minden olyan izomcsoport rehabilitációját bemutatjuk a masszázspisztollyal és más eszközökkel amivel gyorsabban tudsz felépülni vagy elősősegíteni a vengégeid felépülését.