Gyik – Előnyök

ELŐNYÖK

  • Él és hobbi Sportolóknak, Masszőröknek, álló munkát végzőknek, nehéz fizikai munkát végzőknek.
  • Azoknak, akiknek munkahelyi feladataik során derék, hát és láb fájdalmaik vannak.
  • Azoknak, akik rendkívül feszesek az izmaik és stresszes életet.
  • Azoknak, akik valamilyen izom vagy lágyszöveti sérülést szenvedtek és szeretnének gyorsabban felépülni.
 • PÁRATLAN MOTORERŐ, ZAVARBAEJTŐEN HALK PÁROSÍTÁSSAL

  A masszázs során kulcsfontosságú a motorerő, sebesség és a mélység. Az aktív nyomatékvezérlésnek köszönhetően, akkor is megfelelően adja le az erőt, ha erősebben nyomod. Nem csökken a sebessége és nem fullad le. Sokszorosan hatékonyabb az átlagos masszázspisztolyoknál, amik főként csak rezegnek és stimulálják a bőrt, de nem fejtenek ki erőteljes hatást!

  Az ipari minőségű motor segítségével könnyen eléred a mélyszöveti masszázs hatását. Tapasztald meg a páratlan különbséget!

  TESTRESZABHATÓ SEBESSÉG, 30 FOKOZATTAL

  Tudományosan kalibrált, sávos ütészámokkal a legmegfelelőbb kezelést tudod elérni, mert te is a saját sebességeddel gyógyulsz. A tudományosan is igazolt frekvenciasznámoknak köszönhetően a movtech masszázspisztolyok felülbírálják az agyba érkező fájdalomjelzéseket, így kényelmesebbé és fájdalommentesebbé teszi a kezelést, a kézi masszázshoz képest.

  DINAMIKUS LED VEZÉRLÉS

  A ledes kijelző segítségével könnyedén szabályozhatod a sebességi fokozatokat. Az akkumulátor töltöttségi szintjét pedig naprakészen láthatod.

  16 CSERÉLHETŐ MASSZÁZSFEJ

  A 16 cserélhető masszázsfejnek köszönhetően, minden izomcsoportot a lehető leghatékonyabban tudsz kezelni. A gumis, fém illetve egyedi ergonómiának köszönhetően az egész testet meg tudod kezelni, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd.