Skip to content

Megjelenéseink

WUAP Világbajnokság – Powerlifting – 2021

Mészáros László szervezésével idehaza került megrendezésre a powerlifting világbajnokság. A támogatók között mi is ott voltunk, így a helyszínre is ellátogattunk.

Lacinak sikerült ismét világcsúcsot nyomnia, amihez ezúton is gratulálunk. Ráadásul nagyon színvonalas versenyt sikerült összehoznia.

A masszázspisztoly mellett a krémekre is egyre nagyobb érdeklődés volt, amit jó volt látni. Több versenyző is odajött hozzánk, hogy már ismeri és használja a krémet, amit nagyon jó volt látni.

VI. Muaythaiedzőtábor és sparring party

A 2x WFC Muaythai Világbajnok Kurdy István vezetésével lezajlott a nyári tábor, ahova a pisztoly és a krémek révén mi is megjelentünk.

Sándor Attila masszőr vezetésével több órás oktatást kaptak a résztvevők a Movtech masszázspisztoly helyes használatáról és jópár szakmai tippel trükkel is gazdagodtak a jelenlévők.

Női raw erőemelő bajnokság

A rendezvény egyik támogatójaként mi is résztvettünk a Magyar bajnokságon

Az érdeklődök szabadon kipróbálhatták a masszázspisztolyokat és a krémeket is. Meglepően tapasztaltuk, hogy a résztvevők közül mennyi versenyző rendelkezik már Movtech masszázspisztollyal. Az esetek többségében csak pár kérdés merült fel a használattal kapcsolatban, illetve technikai kérdéseket válaszoltunk meg.

A lányok kitettek magukért és hihetetlen súlyokat mozgattak meg a dobogós helyezésekért. Minden résztvevőnek ezúton is gratulálunk!

D1 kulturális televízió

A d1 Televízióban egy 2 részes műsorban mutattuk be a Movtech masszázspisztolyt és a krémeket az egészség magazin révén. Jópár e-mail és megkeresés érkezett a műsor után. Köszönjük a lehetőséget.

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0