Skip to content

Hobbi és élsportolók legkedveltebb masszázspisztolya

RÓLUNK

Miért kezdtem el?

land-sailing-skaters-longboarding-skatepark-acrobatics-extreme-sport-longboard-skateboarding-equipment-and-supplies-wetsuit-diving-thumbnail

Mindig is rajongtam az extrém sportokért, amivel együtt jártak a kisebb nagyobb sérülések is. Az ötlet pedig pontosan egy nagyobb sérülés alatti lábadozás során talált meg. Az egyik bringás ugrás során rosszul érkeztem, amit 3 hét ágyban töltött időszak követett, plusz 2 hét mankó. Szerencsére se ne tört se, nem repedt és külsérelmi nyomok sem látszódtak, de nem tudtam ráállni…

Ez idő alatt 3-4 krémet és balzsamot kombinálva használtam reményekdeve a jobb hatásfokban. Ekkor foglamazódott meg az ötlet, hogy “basszus egy olyan temréket sem tudok, ami valóban hatékonyan segítene az ilyen sérüléseken” és más sem tudok ajánlani semmit!

Így hát a 3 hét fekvés alatt, laptoppal az ölembe, utána olvastam és felvettem a kapcsolatot jópár gyártóval, hogy egy olyan terméket csináljunk, ami hatóanyag tartalmát és elért eredményeit tekintve minimum a Top 3-ban legyen az egész unióban!

Ezután több mint fél évnyi tesztelés és egyeztetés következett, aminek az eredménye végre elkészült!

Mi volt az indíttatás?

163-1634857_fitness-people-png-people-in-gym-png

Meguntam, hogy a legtöbb terméknek semmi hatását nem érzem. A terméket azért veszed meg, mert eredményeket akarsz. Azt akarod, hogy megszabadulj a problémától. Megveheted a filléres lóbalzsamokat vagy egyéb sport krémeket, amikben pár milligramm hatóanyagon és frissítő mentán kívül érdemi hatóanyagot nem találsz.
(Ha pedig mégis, akkor mindenből csak minimális mennyiség van, amit a csomagoláson hangzatosan fel lehet tüntetni, mert jól néz ki, de ettől még ugyanúgy ki van spórolva a hatóanyag a több profitért!)

Én nem akartam ezt. Összeállítottunk egy olyan természetes gyógynövényekből és hatóanyagokból álló krémet, amikből nem spóroltunk ki semmit! Azt akartam, hogy működjön. Az eddigi visszajelzések és tapasztalatok alapján úgy érzem sikerült.
Fontos, hogy ez nem egy csoda krém, ami minden problémádat megszünteti, hanem egy olyan krém, ami hozzáértők által lett összeállítva, majd tesztelve és annyi hatóanyagot bele préselve amíg még kenhető krémet kapunk és nem egy szilárd gipszet! 🙂 Hidd el ez tényleg nem egy átlagos krém lett!

Mindig is olyan terméket szerettem volna, amik mindenféle kémiai anyagok nélkül, természetes módon segítenek megoldani az egészséggel és mozgással kapcsolatos problémáidat!
Nem tömnek tele gyógyszerrel, nem terhelik le a szervezetedet, hanem amit a természet és a józan ész kombinációja egyszerűen és hatékonyan megold.

Pont emiatt vállalunk 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is! Ha bármi okból úgy érzed, hogy nem működik a termék, nem segít, nem használ, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszaadjuk a teljes vételárat!

Ezt követően pedig már adta magát a dolog, hogy minden lehetőséggel és eszközzel segítsük a sportból adódó izom és ízületi sérüléseket! Ez a mi történetünk.

Partnereink

04
01
03
02
05
06
07
08
Speciális promóciók csak a feliratkozók számára!

2021 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu