Skip to content

RÓLUNK

Miért kezdtem el?

land-sailing-skaters-longboarding-skatepark-acrobatics-extreme-sport-longboard-skateboarding-equipment-and-supplies-wetsuit-diving-thumbnail

Mindig is rajongtam az extrém sportokért, amivel együtt jártak a kisebb nagyobb sérülések is. Az ötlet pedig pontosan egy nagyobb sérülés alatti lábadozás során talált meg. Az egyik bringás ugrás során rosszul érkeztem, amit 3 hét ágyban töltött időszak követett, plusz 2 hét mankó. Szerencsére nem tört és nem repedt a bokám, de nem tudtam ráállni…

Ez idő alatt 3-4 krémet és balzsamot kombinálva használtam, reménykedve a jobb hatásfokban. Mivel senki nem tudott jó szívvel ajánlani egy olyan krémet sem, ami valóban használ is, így jött az ötlet, hogy készítsük el mi.

Olyan terméket akartunk,  ami rendkívül magas hatóanyag tartalommal rendelkezik és pár használat után már érzed az eredményt.

Ezután több mint egy évnyi tesztelés  és folyamatos fejlesztés következett, aminek az eredményét már pár napon belül te is a kezedben tarthatod.

Mi volt az indíttatás?

163-1634857_fitness-people-png-people-in-gym-png

Meguntam, hogy a legtöbb terméknek semmi hatását nem érzem. A terméket azért veszed meg, mert eredményeket akarsz. Azt akarod, hogy megszabadulj a problémától. Megveheted a filléres lóbalzsamokat vagy egyéb sport krémeket, amikben pár milligramm hatóanyagon és frissítő mentán kívül érdemi hatóanyagot nem találsz.
(Ha pedig mégis, akkor mindenből csak minimális mennyiség van, amit a csomagoláson hangzatosan fel lehet tüntetni, mert jól néz ki, de ettől még ugyanúgy ki van spórolva a hatóanyag a több profitért!)

Én nem akartam ezt. Összeállítottunk egy olyan természetes gyógynövényekből és hatóanyagokból álló krémet, amikből nem spóroltunk ki semmit! Azt akartam, hogy működjön. Az eddigi visszajelzések és tapasztalatok alapján úgy érzem sikerült.

Fontos, hogy ez nem egy csoda krém, ami minden problémádat megszünteti, hanem egy olyan krém, ami hozzáértők által lett összeállítva, majd tesztelve és annyi hatóanyagot bele préselve, amíg még kenhető krémet kapunk, szilárd massza helyett. 

Olyan terméket akartunk, amik mindenféle kémiai anyagok nélkül, természetes módon segítenek megoldani az egészséggel és mozgással kapcsolatos problémáidat! Nem tömnek tele gyógyszerrel, nem terhelik le a szervezetedet, hanem amit a természet és a józan ész kombinációja egyszerűen és hatékonyan megold.

Pont emiatt vállalunk 30 napos pénz visszafizetési garanciát is! Ha bármi okból úgy érzed, hogy nem működik a termék, nem segít, nem használ, akkor 30 napon belül jelezd nekünk és visszaadjuk a teljes vételárat!

Partnereink

04
01
03
02
05
06
07
08

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0