Skip to content

Tanulj a szakma szakértőitől

Úttörők vagyunk a masszázspisztoly oktatás területén!

Az oktatás, ami valós tudást ad a masszázspisztoly biztonságos és eredményes használatához!

Online és elő tréningjeink segítségével mindent megtanítunk, amit csak tudnod kell a masszázspisztoly biztonságos és eredményes használatáról. Akár saját felhasználásra szeretnéd megtanulni a masszázspisztoly használatot, akár a munkád során szeretnél plusz szolgáltatást és jobb eredményt elérni, nálunk minden oktatást megtalálsz.

Tanfolyamok és képzések

Ingyenes oktatóanyagok

Kiknek ajánljuk a tréningjeinket?

Magánfelhasználóknak

Minden embernek aki megvette a pisztolyt lehetősége van profi szinten megfelelő binztonsággal és magas hatékonysággal használni. Erre állítottunk össze egy teljes oktató anyagot. Ha már megvetted a masszázspisztolyt mindenképpen vásárold meg ezt a tréninget is.

Masszőröknek

Egy komplett tréning arról, hogyan építsd be a masszázspisztoly használatát a kezeléseidbe. Hatékonyabban fogsz tudni segíteni vendéeidnek mint eddig bármikor.

Edzőknek

A trénignben megtanulod, hogy alkalamzd a masszázspisztolyt, úgy hogy hatékonyabban és gyorsabban érj el a sportolóiddal jobb eredményt.

Mi mindent kapsz az oktatások során?

  • A Movtech Akadémia tréningjein keresztül átadunk minden tudást, ami a hatékony kezeléshez és masszázspisztoly használathoz szükséges.
  • A tanfolyamok után nemcsak magad, de az egész családot, szeretteidet és a párodat is meg tudod majd masszírozni, anélkül, hogy elfáradna a kezed.
  • Az edzések előtt és az edzések után, tudni fogod, hogy mit, meddig és hogyan kezelj, hogy a legjobb eredményt érd el.
  • Plusz szolgáltatást tudsz nyújtani a vendégeidnek vagy a meglévő szolgáltatásaidat tudod a masszázspisztollyal egy magasabb szintre emelni.

Átadjuk a tudásunk!

Élvonalbeli tartalom

Tudományalapú és gyakorlatorientált trénignjeinken keresztül a legjobb tudást kapod meg szakembereink által. Az oktatási rendszert több évnyi saját és mások általi tapasztalatainkon keresztül állítottuk össze, hogy a lehető legjobb minőséget kapd a hazai piacon! 

Tanúsítvány

Az Online tréningek elvégzése után kapni fogsz egy tanúsítványt, amit letölthető formában bármikor bárhol kinyomtathatsz, és kiteheted a weboldaladra vagy a szalonod falára. A vendégeig értékelni fogják, hogy a legjobbaktól tanulsz!

Közösség

Akikkel körülvesszük magunkat azok nagyban befolyásolják, hogy miket tudunk és gondolunk a világról. zárt csoportjában hozzád hasonló emberekkel ismerkedhetsz meg, és közösen tanulhattok. Felteheted a felmerülő kérdéseidet és folyamatos segítséget kapsz ha elakadnál. 

“A tudásba történő befektetés fizet a legjobban”

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0