Skip to content

MOVTECH™
MASSZÁZSPISZTOLY

– már 4670 elégedett Movtech™ tulajdonos

 • MovTech™ masszázspisztoly
 • 30 állítható fokozat
 • 15 cserélhető masszázsfej
 • 8-10 órás lítium akkumlátor
 • 2 év garancia

Már OTP és MKB egészségpénztárra is vásárolhatsz.

Movtech Masszázspisztoly
Movtech masszázspisztoly sportolóknak

minden izomcsoportra és ízületre

A masszázspisztoly a bivalyerős motornak illetve a 15 cserélhető masszázsfejnek köszönhetően a teljes test szakszerűen szakszerűen végigmasszírozható.

Az ipari minőségű motor segítségével könnyen eléred a mélyszöveti masszázs hatását.

5 perc alatt olyan eredményeket érhetsz el, mint egy hosszabb hengerezés vagy egy rövidebb masszázs után! (A megfelelő rezgésszám és a nagy kapacitású motor segítségével)

Miben segít?

A Movtech™ masszázspisztoly kiválóan alkalmas leggyakoribb izomfájdalmak, izomsérülések kezelésére és a regenerálódás nagyfokú elősegítésére.

Legyen szó akár hátfájás, derékfájás, térd és ízületi gyulladás, ülőideg fájdalmak, testtartás problémák, húzódások és izomgörcsökből adódó problémákról, segít enyhíteni az izom fáradtságot, merevséget, aminek a következtében a fájdalmak mérséklődnek.

A jobb vérkeringés által pedig felgyorsítja a bemelegítést és a gyógyulást is!

Varga Domokos borítókép

NAGYKÖVETEK

MMA ÉLSPORTOLÓ

Borics ádám

MMA ÉLSPORTOLÓ
TESTÉPÍTŐ

Bohos Kornél

TESTÉPÍTŐ
FITNESZ ÉS TESTÉPÍTŐ BAJNOK

Kiss Virág

FITNESZ ÉS TESTÉPÍTŐ BAJNOK
10X-ES MOTOCROSS BAJNOK

Borka János

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK
16X-OS MAGYAR TRIÁL BAJNOK

Hegedűs László

16X-OS MAGYAR TRIÁL BAJNOK
OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

Szvitacs Alexa

OLIMPIKON PARASPORTOLÓ
Jiu Jitsu/Grappling

Brizs Bence

Jiu Jitsu/Grappling
Torna

Balázs Krisztián

Torna
Kosárlabda

NYIKSE

Kosárlabda
05
04
08

Élsportolók által tesztelve.

BERECZKI KRISZTIÁN

váll edzés előtti bemelegítés

Bereczki Krisztián Edzés előtti belemegítés masszázspisztollyal

POWERBUILDER

A nagy masszázspisztoly teszt

Powerbuilder Nagy masszázspisztoly teszt

SZVITACS ALEXA

Út az olimpiára

Szvitacs Alexa Út az olimpiára

MOLNÁR PÉTER

Regenerálódási tippjei

molnar-peter-movtech-masszazspisztoly

KISS VIRÁG

Véleménye a masszázspisztolyról

Kiss Virág véleménye a masszázspisztolyról

KATHI BÉLÁT

Kezeli Bohos Kornél

Kathi Béla masszázspisztollyal kezeli Bohos Kornélt

SÁNDOR ATTILA

Masszázspisztoly összehasonlítás

Sándor Attila masszázspisztoly összehasonlítás

BORKA JÁNOS

Masszázspisztoly tippek

Borka János masszázspisztoly tippek videó

BOHOS KORNÉL

Masszázspiyztoly összehasonlítás

Bohos Kornél masszázspisztoly összehasonlítás videó

NÉMETH ISTVÁN

Masszázspisztoly bemutató

Németh István Masszázspisztoly bemutató videó

DERES ÁDÁM

Édzés és rehabilitáció

Deres Ádám - Edzés és rehabilitáció videó

BORICS ÁDÁM

“Jó ez a Borics, de az utca az igazi”

Borics Ádám Movtech rövidfilm

Mivel több a Movtech™ masszázspisztoly?

 • A masszázs során kulcsfontosságú a motorerő, sebesség és a mélység. Az aktív nyomatékvezérlésnek köszönhetően, akkor is megfelelően adja le az erőt, ha erősebben nyomod. Nem csökken drámaiam a sebessége és nem fullad le. Sokszorosan hatékonyabb az átlagos masszázspisztolyoknál, amik főként csak rezegnek és stimulálják a bőrt, de nem fejtenek ki erőteljes hatást!

  Az ipari minőségű motor segítségével könnyen eléred a mélyszöveti masszázs hatását. Tapasztald meg a páratlan különbséget!

Movtech Masszázspisztoly hátulról
 • A Movtech™ masszázspisztoly súlypontja a hagyományostól eltérően egy kicsivel hátrébb került, így jobb kímélve a csukló ízületet.

  Folyamatos használat mellett sem fogod érezni, hogy szétrázná a csuklód, még akkor sem ha erőteljesebben nyomod az adott izomba. Masszőröknél a mindennapos használatból adódóan ez kiemelten fontos!

 • A 15 cserélhető masszázsfejnek köszönhetően, minden izomcsoportot a lehető leghatékonyabban tudsz kezelni. A gumis, fém illetve egyedi ergonómiának köszönhetően az egész testet meg tudod kezelni, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd.

Masszázspisztoly OKTATÁS

Online és elő tréningjeink segítségével mindent megtanítunk, amit csak tudnod kell a masszázspisztoly biztonságos és eredményes használatáról. Akár saját felhasználásra szeretnéd megtanulni a masszázspisztoly használatot, akár a munkád során szeretnél plusz szolgáltatást és jobb eredményt elérni, nálunk minden oktatást megtalálsz.

Úttörők vagyunk a masszázspisztoly oktatás területén!
Gyere és tanulj Te is a szakma szakértőitől!

Varga Domokos Masszázspisztoly tanfolyam

Miben tud segíteni?

Hogyan használd?

Nézd meg az ingyenes oktatóvideót a masszázspisztoly használatáról, hogy megtanuld, hogyan kell biztonsággal használni a készüléket, anélkül hogy sérüléseket okoznál.

Ha szeretnéd a maximumot kihozni a kezelésekből, akkor készítettünk neked egy Masszázspisztoly alapozó kurzust, amiben Varga Domonkos Mozgás- és sportterapeuta bemutatja neked, hogy melyik izomcsoportot milyen fokozaton, mennyi ideig, melyik fejjel és milyen erővel kezelj.

Hogyan használd a masszázspisztolyt videó
08-otp-egeszsegpenztar
61013110_epCard

Már OTP egészségpénztár és MBH Gondoskodás Egészségpénztár-ra is.

7 MASSZÁZS ÁRÁBÓL MEGTÉRÜL

Ma Magyarországon egy alap egy órás masszázs, átlagosan 8000 Ft-ba kerül.
Ez azt jelenti, hogy a masszázspisztolyod ára már 7 használat után megtérül!

Ráadásul bárhová magaddal viheted és bármeddig használhatod, anélkül hogy időpontot egyeztetnél a masszőrrel.

Amellett, hogy pénzt spórolsz, még a családtagjaidnak is tudsz egy kellemes masszázsélményt kölcsönözni.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉS és 1 ÉV CSEREGARANCIA

A törvényi 14 napos indoklás nélküli elállás helyett mi 30 napos garanciát biztosítunk. Ha bármi okból kifolyólag nem elégedett, indoklás nélkül visszafizetjük a teljes vételárat. Ezen felül 1 évig teljeskörű cseregaranciát biztosítunk, ha meghibásodik a készülék.

HAZAI SZERVÍZ HÁTTÉR

Ha bármi probléma felmerül a masszázspisztollyal kapcsolatban, akkor e-mailben és telefonon is felveheted velünk a kapcsolatot. A hazai szerviz háttér révén pedig pár napon belül javítjuk a meghibásodott készüléket.

m008

15 CSERÉLHETŐ MASSZÁZSFEJ

Fésű

Masszázspisztoly fésű fej

Széles

Masszázspisztoly széles fej

Quad

Masszázspisztoly quad fej

Dupla

Masszázspisztoly dupla fej

Speciális masszázsfejek – Magas, közepes intenzitással

Az alábbi speciális masszázsfejek segítségével még hatékonyabban tudsz hatást gyakorolni az izomzatra.

 • Fésű fej: 2 fő alkalmazási területe van. Az egyik a nyirok és vérkeringés fokozása, így jó a méreganyagok eltávolítására és izomregenrációra. A másik pedig vékonyabb kötegű, ám mégis mélységgel rendelkező izmok lazítására, mint például combhajlító, lapockák közötti terület, sípcsont menti izom.
 • Széles fej: A barázdafejhez hasonló működési elv, azonban itt a nagyobb (ám hasonló ívekkel rendelkező) izmokat lehet magas hatásfokú felületi lazítással kezelni. Nagyobb izomtömeg esetén kiválthatja a barázdafej használatát. A lényege: az ív méretéhez passzoló izom kezelésével tökéletes. Ha a fej két szélére felfekszik az izom, azonban az ív közepe szabadon marad, akkor nem jó ez a fej.
 • Quad: Főleg nagyobb izomcsoportok mély rostjainak felmozgatásához javasolt. Erős nyomással dolgozva a 4 nyomáspont mélyre tudja a hatását kifejteni, és ez egy nagy izomcsoportnál fontos, hogy ne csak felületi kezelés legyen. Jó példa erre a combfeszítő, ahol több cm vastag az izom.
 • Dupla fej: Kifejezetten ízületekhez és csontokhoz közeli területen érdemes alkalmazni. Az egyik legjobb kezelési területe a gerinc menti izomzat, ugyanis a feszítő területet szépen és kényelmesen lehet vele lazítani, de közbe nem kell attól félni hogy esetleg a gerinchez érve, valamelyik csigolyát megsértjük.

Villa

Masszázspisztoly villa fej

Kaparó

Masszázspisztoly kaparó fej

Toboz

Masszázspisztoly toboz fej

bástya

Masszázspisztoly bástya fej

Trigger

Masszázspisztoly trigger fej

Lapos

Masszázspisztoly lapos fej

Kisebb fókuszpontra, intenzívebb nyomás kifejtéséhez, speciális területekhez.

Precíziós eszközök, melyekkel célzott csapást mérhetsz fájó, húzódó testrészeidre.

 • Villa fej: Erős nyomásponttal rendelkezik, ezért kemény kezelésre is alkalmas. A kialakításának köszönhetőn tökéletes a nyakcsigolyákat közre venni és a nyak izomzatát lazítani, de ugyanígy alkalmas lehet a vádli alsóbb, achilles környéki területén is. Ilyen esetekbe ügyelni kell, hogy a villák átfogó része már ne érjen a kezelt területhez, csak a nyomáspontok. 
 • Kaparó fej: A fej kialakítása miatt alkalmas rostok / kötegek finomabb szétválasztására, illetve bizonyos területek alá menni. A szétválasztásnál leginkább az IT szalag és a comb külső izomzatánál működhet jól a fej, míg egy kiemelt lapocka pozíciónál jól alá lehet dolgozni ennek a területnek is.
 • Toboz (kúp) fej: Az egyik legerősebb és legfókuszáltabb precíziós fej. Egyértelműen izomcsomókra javasolt. Használatával óvatosan, mert magas hatásfokkal dolgozik. Csontokhoz közel nem javasolt, azonban az izomzaton kitapintható görcsös területeken tökéletes.
 • Bástya fej: Erős nyomásponttal dolgozik, azonban nem hatol mélyre a perem miatt. Olyankor érdemes ezzel dolgozni, ha konkrét izomcsomót szeretnénk oldani, de olyan területen van, ahol az izom alatt közel található a csont, illetve akkor ha valaki egyénileg erős érzékenységet mutat az erősebb ilyen típusú fejekre, és ebben az esetben lehet ez a kezdő fej a kezeléshez.
 • Trigger fej: Erős és magas nyomáspontú fej, azonban ezzel érdemes a görcsös / kötött, pontszerű fájdalmat inkább toló mozdulatokkal lazítani, mely így nem feltétlenül mélyre, hanem kicsit oldalirányba tudja szétlazítani a rostokat.
 • Lapos fej: A lapos fej használata akkor javasolt, amikor frissítő / regeneráló hatást szeretnénk elérni az izomzaton. Egy közepes tempó mellett nagyon jó felületi kalapálást lehet elérni, ami az egész izmot felrázza. Ez segít egy általános lazaság beállításához, valamint a nagy terület mozgatása a vérbőséget is elindítja.

Gömb

Masszázspisztoly gömb fej

gumis

Masszázspisztoly gumis fej

gomba

Masszázspisztoly gomba fej

barázda

Masszázspisztoly barázdafej

Fém acél

Masszázspisztoly acél fej

Nagyobb fókuszpontra, közepes intenzitás eléréséhez és a speciális területekhez javasolt.

Segítségükkel a teljes test végigkezelhető!

 • Gömb fej: Általános, a leginkább használható fej. Biztonságos, de megfelelően erős is tud lenni. Gyakorlatilag bármilyen izomcsoporton lehet használni. Inkább kezdő használat esetén javasolt, mikor az ember még tanulja és tapasztalja a pisztoly használhatóságát. Később érdemes a precíziós fejeket alkalmazni a megfelelő problémák kezelésére, de előkészíteni területet, vagy hozzászokni a használathoz tökéletes.
 • Gumis fej: Egyértelműen az ízületekhez közel, csontok környékén javasolt. Az izomzatra gyakorolt hatása a csillapítás miatt kisebb, de cserébe egészen közel tudunk menni olyan területekhez, ami egy erősebb fejjel veszélyes vagy tilos lenne.
 • Fém/Acél fej: A gömb fej általános használatához lehet leginkább hasonlítani azzal a különbséggel, hogy a fej anyagának köszönhetően tökéletes különböző kezeléshez használt krémek megfelelő beviteléhez. Izomlazító / gyulladáscsökkentő / zsírégető / bőrfeszesítő krémek egyaránt magasabb hatásfokkal szívódnak be a mélyebb bedolgozási minőségnek köszönhetően.
 • Gomba fej: A fej legjobb alkalmazási területei azok a hajlatok / ívelt területek, amik passzolnak a fej kialakításához. Ilyen a nyak-váll öv találkozásának íve, a csípőhajlító területe, a mellizom / vállízület találkozása, esetleg a combközelítő belső területe a csípőnél.
 • Barázda fej: A fej leginkább a kisebb vagy közepes méretű (testtömeg függvénye is) izmok általános kezelése. A fej méretéhez ívben passzoló izmoknak egy nagyon jó hatásfokú általános lazító és keringésfokozó kezelést tudunk adni. Alkar izomzata, vádli, combhajlító belső és külső fejénél a comb íve. Gyakorlatilag a fejjel az izmot “ölelve” tudjuk kezelni.

GYIK

Használat
Használat

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0