Skip to content

Hegedűs László

2x Guinness Világrekorder / 28x Országos Bajnok Triál versenyző

Európa Bajnokság 5. helyezés - 2011

Világbajnokság 8. helyezett - 2014

20. országos bajnoki cím - 2017

UCI Világkupa összetett ranglista 7. helyezés - 2012

Európa bajnokság - profi kategória - 4. hely - 2015

2 guiness rekord cím

Laci tapasztalatai a movtech-kel

Edzés előtt kevesebbszer használom, viszont az edzések után annál inkább. Sokat hozzátesz a regenerációhoz és hamarabb tudom terhelni az izmot súlyzós edzésnél is.

Ha bringázok, akkor az alkar, a váll és a lábak kapják a legnagyobb terhelést, ezekkel szoktam kezdeni a “kezelést” a masszázspisztollyal. Nálunk elég gyakori hogy egy hosszú edzés vagy verseny végén eannyira elfárad az alkarunk, hogy nehezebben tudjuk a féket is húzni. Ennél a sportnál pedig a fékerő és az egyensúly a két lefontosabb tényező. Edzés közben pár perc használat után is érezni az alkarnál, hogy a feszesség nagymértékben oldódik és nem áll be olyan hamar utána sem.

Nálam a lapos fej az egyik kedvenc. Én ezzel szoktam edzés előtt és edzés után is maszírozni magam az esetek többségében. A gumis és a fém fej szokott még ezek mellett használatban lenni.

Aki bringázik, annak bártran merem ajánlani, hogy dobja be a táskába a masszázspisztolyt is, akár csak egy fejjel is a hordozható táska nélkül, hogy mindig kéznél legyen.

Kedvenc masszázsfej

movtech-lapos-fej
hege02

Pro tippek

hege03

Edzés előtti használat

A vállak, alkar, és a lábak mellett a csípő bemelegítése is nagyon fontos. Erre mindig szánjatok elég időt. Akár a pisztollyal, akár sima gimnasztikával. Én edzés előtt minden izomcsoportot 10-20 másodpercig átmaszírozok.

Edzés utáni használat

Ilyenkor 1-2 percig is érdemes a leginkább elfáradt izomcsoportokat átmaszírozni és ahol kicsit jobban fáj, ott több időt eltölteni és kimaszírozni a letapadásokat, vagy kisebb csomókat.

hege04

Válassz kategóriáink közül

további nagyköveteink

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK

Borka János

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK
MMA ÉLSPORTOLÓ

Borics Ádám

MMA ÉLSPORTOLÓ
OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

Szvitacs Alexa

OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0