Skip to content

Brizs Bence

Jiu Jitsu / Grappling

Jiu Jitsu National champion / arany

Sub Grappling National champion / arany, bronz

brizs-bence-movtech-masszazspisztoly-2

A felkészüléseim során rendkívüli terhelésnek van kitéve a testem minden egyes nap. Nem csak a minőségi edzés munka elvégzése szükséges a kívánt eredmények elérése érdekében, elengedhetetlen a megfelelő regenerálódás, hogy készen álljak a következő edzésre és maximálisan tudjak teljesíteni.

Ebben hatalmas segítséget nyújt nekem a Movtech masszázspisztoly és a Warm &Protect illetve a Reborn krémek.

Edzés előtt a Warm & Protect krémet használom, ezt általában a fém fejekkel szoktam bemasszírozni. Edzés előtt kb 15 perc alatt átmasszírozok minden fő izomcsoportot. Leginkább a comb, csípő, alkar és felkar izmokat. Ilyenkor általában a lapos fejeket szoktam használni. Nagyobb felületet le tudok fedni vele és gyorsan átmozgathatom a legfontosabb, leggyakrabban igénybe vett izomcsoportokat.

Edzés után a Reborn krémet szoktam használni. Ilyenkor alaposan az egész testemet átmasszírozom 30-45 perc alatt, általában egy alapos nyújtás után. Edzés után sok különböző fejet használok, hogy minden apró izom megfelelően masszírozható legyen. Leginkább az alkar, felkar, comb és vádli izmok kilazítására van szükség a kemény küzdelmek után. Kulcsfontosságú a regenerálódás, a megfelelő pihenés és táplálkozás a magas szintű teljesítmény elérésének érdekében a felkészülések során. Ebben első osztályú segítséget nyújtanak a Movtech termékei.

brizs-bence-movtech-masszazspisztoly-3

Válassz kategóriáink közül

további nagyköveteink

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK

Borka János

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK
MMA ÉLSPORTOLÓ

Borics Ádám

MMA ÉLSPORTOLÓ
OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

Szvitacs Alexa

OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0