Skip to content

Borics Ádám

#1 MMA Fighter in Hungary

Elsőszámú magyar MMA fighter

Bellator Fighter

Ádám tapasztalatai a movtech-kel

A regeneráció nagyon fontos szerepet tölt be a felkészüléseim során. Egy-egy felkészülés során, extrém terhelésnek van kitéve a testem, nem elég a megfelelő táplálkozás, tápkiegeszítők használata, ezért mindig keresem a különböző módszereket, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudjak regenerálódni.

Én a MovTech Hungary masszáspisztolyát választottam. Edzések előtt/ után/ vagy között használom, vagy akár megkérek valakit, hogy kicsit gyúrjon át a géppel. Ha csak 1%al hatékonyabb/gyorsabb a regenerációm már megérte.

Kedvenc masszázsfej

Head 14
FLvzge8w

Pro tippek

borics010

Edzés előtti használat

Edzés előtt általában a csípő körüli izmokat szoktam a pisztollyal átmaszírozni, miután a gimnasztika megvolt. Ha keményebb az edzés akkor a bemelegítő krém is fel szokott kerülni. Brutálisan melegen tart egész edzés alatt. A fém masszázsfejjel a legcélszerűbb bemaszírozni, de ha nincs nállam éppen akkor elsőnek bekenem kézzel például a combomat majd pár percig utána gyorsan átmaszírozom a 4 fejű fejjel vagy a gombbel.

Edzés utáni használat

Az edzési utáni regenerációm kicsit összetettebb. Nem minden edzés után ugyan, de szoktam használni jeges és forró fürdőt, nyirokmasszázst, masszázspisztolyt, regenerációs krémet (ReBorn), és ha lehetőség van rá, akkor a masszőr is átgyúr. Ezek közül méretéből adódóan is a masszázspisztolyt és a krémeket tudom csak magammal vinni, az mindig nálam van. A többi az hely és idő függvénye, hogy mit használok még.

A minőségi alvás is nagyon fontos. Mindenképpen törekedjetek rá, hogy nyugodt és pihentető legyen az alvásotok, mert nagyon sokat hozzátesz a regenerációtokhoz.

Nem utolsó sorban pedig a megfelelő táplálkozás. A meccsek előtt van hogy sokat kell visszafogyni a súlyhatár miatt, ilyenkor a visszatöltés és a befogyás is megköveteli, hogy minőségi étrenddel legyen támogatva.

Eat like a Kid!

borics011

Válassz kategóriáink közül

további nagyköveteink

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK

Borka János

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK
MMA ÉLSPORTOLÓ

Borics Ádám

MMA ÉLSPORTOLÓ
OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

Szvitacs Alexa

OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0