Skip to content

Bohos Kornél

Testépítő bajnok

WBPF magyar bajnok

NAC Világbajnokság 2. helyezett

Ausztrál Arnold Classic 6. hely

WBPF Európa bajnok

WABBA világbajnokság b 2. helyezett

Kornél tapasztalatai a movtech-kel

Mostanában elég könyök és vállfájós vagyok. Heti 2-3 box edzésem van plusz a súlyzós edzések heti 5x. Igénybe van véve rendesen a szervezet. Viszont a pisztoly és a krémek tényleg elhozták a megváltást. Jézus úristen!

A pisztoly nálam mindig ottvan az ágy mellett a tartóállványban. Illetve csak volt, mert a cicák a világító fényre állandóan ráraboltak és felborult. Mindenesetre ottvan az ágyam mellett és este lefekvés előtt és délbe mikor hazamegyek ebédelni mindig megmaszírozom vele magam. Általában a külső combomat szoktam, mert az nagyon be van rövidülve, illetve a vállamat és a bicepszemet szoktam rendszeresen maszírozni. A hátamat pedig a párom.

Kedvenc masszázsfej

IMG_7183
IMG_7167-764x1024-149x200
media (1)

Pro tippek

IMG_2998-768x1024

Edzés előtti használat

Azt mondják, hogy sosem öregszünk meg, csak egyre szebbek leszünk! 😀 Viszont tényleg érzem, hogy a bemelegítés az utóbbi időben sokkal nagyobb figyelmet kapott. Régen két karkörzés után már kezdtük az edzést, mostmár jobban figyelünk rá. Pisztolyt szoktam használni egy 5 percig. Gyorsan végig megyek azon az izomcsoporton amit edzek és kész. Ha nagyon fáj valamim, akkor még a krémet is használom előtte.

Edzés utáni használat

Edzés után kicsit több idő jut a regenerálódásra és a nyújtásra ilyenkor nem szoktam el sietni és igyekszem minden fontos és igénybevett testrészemen jobban elidőzni a pisztollyal. A legtöbbet használt fejek : lapos , gömb,fém acél,fém lapos.

Mióta az új duplagumis és a quad fej, azóta szinte csak azt használom edzések után. Valahogy jobban esik levezetésnek. Az RB krém, még amit be szoktam vetni edzések után. Ha párom megmasszíroz, akkor a hátamat azt a krémmel és a pisztollyal együtt szoktam lemaszíroztatni. A combom külső részén amúgy tényleg sokat segített a pisztoly meg a krém is. Ajánlom mindekinek.

bohos-2

Válassz kategóriáink közül

további nagyköveteink

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK

Borka János

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK
MMA ÉLSPORTOLÓ

Borics Ádám

MMA ÉLSPORTOLÓ
OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

Szvitacs Alexa

OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0