Skip to content

Balázs Krisztián

Tornász

2018 korosztályos Európa bajnokság 2. helyezés(nyújtó)

2019 Ifjúsági Világbajnokság 3. helyezés ( nyújtó )

2020 Ifjúsági Európa bajnokság 1. helyezés Nyújtón, 2. helyezés Csapatban, 3. helyezés Egyéni összetettben.

2021 Felnőtt Világkupa ezüst és bronz érem.

2018 Ifjúsági Olimpia ( Buenos Aires) 1. helyezés csapatban, 2.helyezés talajon, 3. helyezés nyújtón.

2019 Ifjúsági Olimpiai fesztivál 3. helyezés ( korlát )

2021 Felnőtt Európa bajnokság 8. helyezés ( Nyújtón )

Tapasztalatom a pisztolyról és a krémekről :

“Számomra a MovTech masszázspisztolya több szempontból hasznos. Azt tapasztaltam, hogy a pisztoly használata óta kevésbé vagyok sérülékeny és sokkal könnyeben tudom karbantartani az izmaim megfelelő állapotát. Az Én sportomban rendkívül fontos a regeneráció, ezért az edzések után a rendszeresen használom a pisztolyt és a Reborn krémet. Ezek által a regenerációm felgyorsul és könnyeben tudom magamat a következő edzésen/versenyen újra jó állapotba hozni. Az edzés előtti bemelegítő krém használatát is beépítettem a mindennapjaimba, így az aktuálisan fáradtabb vagy panaszos izmaim hamarabb tudják felvenni a ritmust.”

A kedvenc masszázsfejem:

A 16 masszázs fejből nehezen tudom kiválasztani a kedvencemet, de ami a legjobban tetszik és legtöbbet használom az a ,,Villa” nevezetű fej. Emellett sokat használom a fém fejeket is a krémek bemasszírozására. 

Edzés előtt hogyan használom a pisztolyt:

Edzés előtt számomra nagyon fontos, hogy minél hamarabb bemelegedjenek az izmaim, ezért általában az egész testemen közepes intenzitással átmegyek a pisztollyal például a villa nevű fejjel  aztán átváltok a fém fejre és a bemelegítő krémet a pisztoly segítségével bemasszírozom a problémás izmokra. 

Edzés után hogyan használom a pisztolyt:

Edzés után a nyújtással párhuzamosan szoktam a pisztolyt igénybe venni és az edzés alatt az igénybe vett izmokon újra átmegyek, de ezúttal már nagyobb intenzitással, erőteljesebben. Ezután a problémás helyeket átmasszírozom a Reborn regenerációs krémmel. Ehhez is igénybe veszem a pisztolyt.

balazs-krisztian-movtech-masszazspisztoly-2

Pro tippek azoknak akik az Én sportomat vagy ehhez hasonlót űznek :

Amiről eddig még nem beszéltem és roppant fontosnak tartom a pisztoly használatával kapcsolatosan az az edzések/versenyek alatti használat. Az Én sportágamban 6 szer, 6 gyakorlat van amiket egymás után mutatunk be a verseny bíráknak. A gyakorlatok között van néhány perc szünet. Ez az idő tökéletes arra hogy elővegyük a pisztolyt a táskából és használjuk. Nem csak regenerál az elvégzett gyakorlat után, hanem felkészíti és tónusba hozza az izmokat a következő gyakorlatra. Nagy előnyben részesülhetünk ha például egy lólengés gyakorlat előtt nem elfáradt karokkal és vállakkal állunk oda a szerhez, hanem megfelelően kilazított izmokkal. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!

Válassz kategóriáink közül

további nagyköveteink

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK

Borka János

10X-ES MOTOCROSS BAJNOK
MMA ÉLSPORTOLÓ

Borics Ádám

MMA ÉLSPORTOLÓ
OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

Szvitacs Alexa

OLIMPIKON PARASPORTOLÓ

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0