Skip to content
garanciaplusz-2

Ez a legegyszerűbb módja, hogy megóvd a Masszázspisztolyod a váratlan problémáktól. Élvezd az egy éves teljes biztonságot maximális nyugalommal.
Kizárólag a Movtech.hu oldalon vásárolt eszközökre érvényes.

Mit tartalmaz?

csere-garancia

A vásárlástól számított egy évig, kérdés nélkül kicseréljük a készülékedet egy alkalommal. Ha leejted, megrongálódik vagy bármi baja esik, mi kérdés nélkül kicseréljük és a teljes szállítási költséget is vállaljuk.

Javítási garancia

Az egyszeri cserét követően, bármilyen felmerülő javítási költségre 50%-os kedvezményt biztosítunk.

Exkluzív termékek

Kizárólag a kártya tulajdonosai vehetnek igénybe bizonyos szolgálttásokat és vásárolhatnak meg a nyilvánosság számára még nem elérhető termékeket.

Cserekészülék

Ha meghibásodik a készüléked, akkor szervíz idejére is biztosítunk számodra egy cserekészüléket, hogy ne maradj egy napot sem masszázspisztoly nélkül.

Futárszolgálat felelősség

Néha sajnos előfordul hogy a GLS futárszolgálat is hibázik. Ilyenkor se, te se mi nem vagyunk hibásak. Azonban rengeteg utánajárás szükséges, hogy megkapjuk az elveszett csomagot és a visszatérítéseket. Addig pedig mindenki termék nélkül marad. Az elveszett és megsérült csomagokért is 100% -ban mi vállalunk felelősséget és kérdés nélkül újat küldünk! Téged semmilyen plusz utánjárás és ügyintézés nem terhel.

CSere csomag

A hibás, cserére vagy garanciára szoruló termékért saját költségünkön küldünk futárt, ennek a díját átvállaljuk tőled!

Ára: 19 990 Ft

Hogyan tudod igénybe venni?

Navigálj bármely Movtech Masszázspisztoly aloldalára és vásárláskor csak add hozzá ezt a szolgáltatást is a kosárhoz.

2023 © Minden jog fenntartva I Movtech.hu

0