A legütősebb ajándékötlet 2023 karácsonyára

Mennyiszer ajándékoztál már parfümöt, apró tech kütyüt, ruhát vagy valamiféle kiegészítőt?
Évek óta kifogytál az egyedi ötletekből és 2023-ben szeretnél kitalálni végre valamit ami meglepő, hasznos, menő és az egészségre is pozitív hatással van? Barátnak vagy családtagnak kortól és nemtől függetlenül (na jó, azért 16 évnél húzzunk meg határt :)) bárkinek adhatod és le kell, hogy üljön az ámulattól? Létezik ilyen egyáltalán? (Na igen, egy autónak biztosan mindenki örülne).

Mutatunk valami sokkal kompaktabb és elérhetőbb ötletet, ami még a fa alá is be fog férni. 

Kevés olyan embert tudunk elképzelni aki nem szereti a masszázst, bármilyen sportot vagy fizikai tevékenységet illetve sosem fájt vagy húzódott meg még semmije. Na de hogyan függenek össze ezek a dolog? Kicsit olyan mintha arról beszélnénk, hogy ki az aki szokott levegőt venni? Na igen, épp itt van a kutya elásva, pontosan ez a lényeg.

Ne olvass tovább, ha te nem örülnél ha egy jól ismert márka utolsó csavarjáig egyedileg megépített masszázspisztolyát kapnád ajándékba ami teljesen egyedülálló masszázsélményt biztosít, rehabilitál, ellazít és minden sport mellé 10 csillagos ötlet. Erre nem gondoltál igaz? Adunk egy tippet: az sem fog akit megajándékozol vele.

Na de mi ez a masszázspisztoly egyáltalán? Évekkel ezelőtt semmiből jelent meg először külföldi piacokon, még enyhén kiforratlan állapotában, sok hibával és sok esetben gagyi minőségben. A cél egyszerű volt, egy táskában hordozható eszközben kínáljon mélyreható masszázsélményt, növelje a sportolók teljesítményét és izomfájdalomat, izomsérülést gyógyítson.

Idővel a Movtech megalkotta a masszázspisztolyok abszolút csúcsát, amely már világversenyek szponzorai között tűnik fel, számtalan hazai olimpikon, élsportoló ajánlja és edzőtermek polcain is megtalálhatod. 

0001d

A szuperprémium és kevesek által hozzáférhető kategóriát hamar levetkőzve már a sokezer hétköznapi háztartásban fellelhető, részben annak köszönhetően, hogy a piacon lévő rengeteg olcsó, gyenge és gagyi utánzatokhoz viszonyítva mindenki számára egyértelmű a különbség. Az egyedileg gyártott alkatrészek, bivalyerős motor és a leghasznosabb funkciók meghozták a befektetett munka gyümölcsét. Egy olyan masszázspisztoly jött létre amely világpiaci szinten is kiemelkedő. Nem rossz ajándék egy olyannak aki parfümöt, vagy vicces zoknit remél a dobozban ugye?

Nézzünk meg egy tesztet, ahol összehasonlítunk néhány terméket:

Egy másik teszt videó egy másik nézőpontból:

A csomag kiszerelését, így az árat is te választod ki, a 4 féle csomag közül biztosan találsz kedvedhez és pénztárcádhoz illőt.

De elég a száraz tényekből, inkább a teljesség igénye nélkül vegyünk sorra néhány hazai élsportolót, akik már használták a Movtech masszázspisztolyát és videóban mondtak róla néhány szót.

BERECZKI KRISZTIÁN

váll edzés előtti bemelegítés

Bereczki Krisztián Edzés előtti belemegítés masszázspisztollyal

POWERBUILDER

A nagy masszázspisztoly teszt

Powerbuilder Nagy masszázspisztoly teszt

SZVITACS ALEXA

Út az olimpiára

Szvitacs Alexa Út az olimpiára

KISS VIRÁG

Véleménye a masszázspisztolyról

Kiss Virág véleménye a masszázspisztolyról

MOLNÁR PÉTER

Regenerálódási tippjei

molnar-peter-movtech-masszazspisztoly

KATHI BÉLÁT

Kezeli Bohos Kornél

Kathi Béla masszázspisztollyal kezeli Bohos Kornélt

SÁNDOR ATTILA

Masszázspisztoly összehasonlítás

Sándor Attila masszázspisztoly összehasonlítás

BORKA JÁNOS

Masszázspisztoly tippek

Borka János masszázspisztoly tippek videó

BOHOS KORNÉL

Masszázspiyztoly összehasonlítás

Bohos Kornél masszázspisztoly összehasonlítás videó

DERES ÁDÁM

Édzés és rehabilitáció

Deres Ádám - Edzés és rehabilitáció videó

NÉMETH ISTVÁN

Masszázspisztoly bemutató

Németh István Masszázspisztoly bemutató videó

BORICS ÁDÁM

“Jó ez a Borics, de az utca az igazi”

Borics Ádám Movtech rövidfilm